Pets Pride blog

Pets Pride Catlight 7: Appa

Pets Pride Catlight 7: Appa

Regelmatig zetten we een kat in de 'catlight'. We vragen naar de leukste weetjes en gewoontes, en daar komen verrassende antwoorden uit! Deze week is Suki aan de beurt.

 

Mijn naam is Appa en ik ben een flinke kater van inmiddels 2 jaar oud. Ik ben geboren in Rotterdam en woon inmiddels bij mijn baasjes in Herpen. Het liefst lig ik op een net opgemaakt en verschoond bed en word ik lekker op mijn buik gekriebeld. Ik ben enorm gek op onze brokken en toen mijn baasjes nog geen voerautomaat hadden begon ik al vroeg met mauwen en krabte ik aan de kast omdat ik zoveel zin had in brokken ...

 

Heb je een verschil gemerkt sinds Suki een voerautomaat heeft? 

Sinds wij een voerautomaat in gebruik hebben, rent Appa er direct naartoe als hij de brokjes hoort vallen. Door het voeren in een schema worden niet gelijk alle brokken opgegeten om vervolgens de rest van de dag om meer te zeuren. Appa eet dus veel gedoseerder en hij zeurt ’s avonds en ’s ochtends niet meer om brokken. Wel komt hij je graag nog wakker maken op bed om op zijn buik gekroeld te worden.

 

Vind jij het ook leuk om wat te vertellen over jouw kat? Stuur het via mail of whatsapp naar ons op met een foto en dan zullen wij jouw verhaal plaatsen!